Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@06:20:13 GMT

کانون جوانه ها، کانون آینده سازان کشور است

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۰۴۳۴۴

صراط:

 شانزدهم مهر ماه فرصت مغتنمی است که ضمن تبریک فرا رسیدن «روز ملی کودک» به همه آینده سازان این سرزمین، لزوم ادامه فعالیت پرقدرت «کانون جوانه ها» را به عنوان یکی از دستاوردهای مهم بانک ملی ایران یادآوری کنم.

همه ما بیش و کم به این اندیشیده ایم که در آینده نه چندان دور، شرایط اقتصادی کشور چگونه خواهد شد و برای همه ما این سوال مطرح است که در دهه یا سده پیش رو، کشور عزیزمان ایران در چه جایگاه جهانی قرار خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید تا به حال از خود پرسیده باشید که تجربه های امروز و دیروز ما و دیگران، چطور به آیندگان منتقل خواهد شد.

سوالاتی درباره آینده کشور و فرزندان ما که به زودی سکان های مدیریت این مرز و بوم را در اختیار خواهند گرفت، همواره در ذهن ما بوده و هست، اما مهم تر از این پرسش ها، یافتن پاسخ هایی برای آنهاست. طبیعی است که دیر یا زود، سکان هدایت کشور به دست اشخاصی خواهد افتاد که امروز شاید هنوز به مدرسه نرفته اند و یا دوره های ابتدایی تحصیل را طی می کنند.

بانک ملی ایران که از دیرباز نقش تعیین کننده ای در تببین و تزریق دیدگاه های اقتصادی کلان به جامعه داشته و بسیاری از فرهیختگان عرصه علم اقتصاد کشور در بستر این بانک پرورش یافته اند، با دغدغه چگونگی پیشرفت و توسعه کشورمان در آینده نه چندان دور، جایگاهی را برای پرورش استعدادها و آموزش مفاهیم پایه اقتصادی به آینده سازان کشور ایجاد کرده است.

کانون جوانه های بانک ملی ایران، نه تنها یک مدرسه مجازی برای ارائه آموزش های اقتصادی و بانکی است، بلکه بستری مفید و البته لازم برای ساخت پایه های محکم آینده اقتصاد کشور است .نهال کانون که تنها با یک ایده ساده کاشته شد، اکنون به درختی تناور تبدیل شده است. هر روز هزاران نوجوان ایرانی با چیدن میوه های این درخت و نشستن بر سر میز این مدرسه یاد می گیرند مفهوم پول چیست، پس انداز چگونه انجام می شود، خرج کردن چه فرآیندی دارد، درآمد چگونه حاصل می شود، چگونه باید صرفه جویی کرد، چطور می توان به اقتصاد خانواده کمک کرد و...

استفاده از ظرفیت معجزه آسای فضای مجازی برای ارائه آموزش های مفید و اثرگذار در دورترین نقاط ایران و جهان توسط کانون جوانه های بانک ملی ایران موجب شده آثار این اقدام با سرعت هر چه بیشتر نمایان شود.
البته بانک ملی ایران در راستای توسعه تکنولوژی، برنامه های گسترده تری برای رشد فعالیت های این کانون در نظر دارد. به همین منظور، به زودی اپلیکیشنی ویژه دانش آموزان و نوجوانان عزیز کشورمان معرفی خواهد شد که از قابلیت های کم نظیری برخوردار است و می تواند ضمن آموزش موارد مذکور، اوقات خوشی را در زمان استراحت برای فرزندان و والدین آنها رقم بزند.

تلاش ما بر این است که مفاهیم اقتصادی نه به عنوان یک دانش خاص، بلکه به عنوان یک مفهوم عام و با ادبیاتی روان در میان آینده سازان این کشور تزریق شود تا در سال های پیش رو با جامعه ای آگاه نسبت به مسائل اقتصادی و بانکی مواجه گردیم.

بدون شک اگر سطح دانش اقتصادی میان عموم مردم افزایش یابد، بسیاری از مشکلات روزمره بروز نخواهد کرد و وقت و توان کشور صرف توسعه زیرساخت ها خواهد شد. شک ندارم که کانون جوانه های بانک ملی ایران، در ساختن آینده اقتصاد کشور نقش مهمی خواهد داشت و بسیاری از مدیران آینده، پایه های علم اقتصاد خود را مرهون همین مدرسه مجازی خواهند بود.

 

*محمدرضا حسین زاده، مدیرعامل بانک ملی ایران

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۴۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه با بیان اینکه تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با ۵۰ درصد و ۷۵ درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است، گفت: پیش بینی می‌شود این موافقت‌نامه تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بیش از ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند.

به گزارش ایسنا، کامبیز میرکریمی در یک گفت‌وگوی رادیویی با بیان اینکه موافقت نامه‌های تجارت آزاد کشورهای دنیا با همسایگان، دسترسی صادرکنندگان به بازار را تسهیل می‌کند، اظهار کرد: مهم‌ترین قدمی که اخیراً برداشته شده امضای موافقت نامه تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا متشکل از کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان و ارمنستان است.

وی افزود: تجارت آزاد هنوز کامل نشده و فقط تعرفه‌های ترجیحی با ۵۰ درصد و ۷۵ درصد تخفیف اعمال شده و لیست‌ها برای تعرفه صفر مبادله شده است. پیش بینی می‌شود این موافقت‌نامه تا دو ماه آینده در پارلمان‌های تمام اتحادیه اقتصادی اوراسیا تصویب شود و بیش از ۸۸ درصد اقلام مورد مبادله بین ایران و روسیه و اتحادیه اقتصادی اوراسیا از تعرفه صفر برخوردار شوند. این موضوع، رقابت پذیری کالای ایرانی در برابر رقبای چینی و هندی و دیگر کشورها را به شدت افزایش می‌دهد.

میرکریمی با بیان اینکه در حال حاضر موانع تجارت شرکت‌ها برطرف شدند و باید در حوزه شناختی و بازاریابی کار کنیم، گفت: تا شش سال قبل در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری زیرساخت نداشتیم، اما الان دائماً کشتی‌ها و کامیون‌های جدید اضافه می‌شوند و خط راه آهن منطقه شوروی سابق از مرز ایران عبور کرده است. در حال حاضر شرق دریای خزر در محدوده پنج جمهوری آسیای میانه بروکراسی جدی دارد و جهش صادرات و واردات نشان می‌دهد هرچقدر سرمایه گذاری در حوزه زیرساخت لجستیک انجام شود باز هم کم است. البته هنوز هم صف کامیون‌ها را داریم و از دولت تقاضا کردیم حمایت‌ها و تسهیلات خود را از این بخش ادامه دهد.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه اظهار کرد: در حال حاضر رابطه بانکی بین ایران و روسیه وجود دارد، اما بخشی از ظرفیت بانکی بین دو کشور بلااستفاده مانده که به دو نرخی بودن ارز در کشور ما و روسیه برمی‌گردد.

میرکریمی درمورد تنوع کالاهای صادراتی ایران به روسیه نیز گفت: مواد غذایی و لبنی، کالاهای لوکس مانند فرش ماشینی و پسته، محصولات نساجی و صنایع پلاستیک و صنایع پایین دست پتروشیمی بازار خوبی در روسیه پیدا کرده همچنین توربین‌های گازی و کاتالیست نیز متقاضی دارد و فقط یک بازاریابی اساسی برای توسعه بازارهای صادراتی لازم است.

عضو هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه همچنین جذب توریست‌های تجاری را در رونق اقتصاد کشور به شدت موثر دانست و گفت: صادرات ایران به روسیه تا سال ۱۳۹۷ در حد ۲۶۰ میلیون دلار بود، اما در سال ۱۳۹۸ صادرات به این کشور به بالای ۴۰۰ میلیون دلار افزایش پیدا کرد و حالا هم به یک میلیارد دلار رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • آینده سازان، پیروز فینال نخست لیگ دسته یک حرفه‌ای بسکتبال
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 
  • پاس قم فاتح لیگ برتر کاراته/ قهرمان لیگ آینده سازان معرفی شد
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده